Kaktusz Büfé - Csopak

Rólunk

A tavalyi évben már részben felújított kültéri vendéglőnk, az idén megnyitott hangulatos tető- terasszal Csopak egyik legkedveltebb vendéglátó és szórakozóhelye.
Várjuk Önt és kedves családját, térjen be hozzánk minden napszakban!

A Csopaki Strandon kedvező árakkal, minden nap változó menüsorral, a Csopaki borvidék legkiválóbb boraival várjuk kedves vendégeinket.

Éttermünk kínálatában szerepelnek palackozott és kimért borkülönlegességek, hazai és külföldi üveges és csapolt sörök, kávé- és fagylaltkülönlegességek.

Kaktusz Büfé Csopak

Bemutatkozó

A Kaktusz Büfé a népszerű Csopaki Strand keleti végén a legutolsó étterem. Nevét tulajdonosáról kapta, aki saját bevallása szerint van olyan szúrós, mint egy kaktusz (bár sokak szerint kenyérre lehet kenni), és ezért választotta ezt a nevet a büfének is.

Napközben nem csak az ízletes ételekért és kedvező árak miatt érdemes betérni hozzánk, de érdemes figyelni a heti menü ajánlatot is, amelyet kiírunk itt az Interneten is. Ha megéhezne a strandon, fogyassza el ételét egy kényelmes, árnyékos helyen (sötétedés után lámpát kapcsolunk).

Esténként kellemes helyet találhatnak nálunk azok, akik szeretnének barátaikkal borozgatva (vagy akár sörözgetve) egy szép estét eltölteni a Balaton partján. Az aktuális programokról és ital-akciókról érdeklődjön a pultnál!

Csopaki büfénk ideális családok és baráti társaságok számára. A 30 férőhelyes tetőteraszon örömmel vállaljuk rendezvények, születés- és névnapi bulik szervezését. Csoportoknak megbeszélés alapján, egyedi kedvezményt biztosítunk.

Válogasson ízletes ételeink között, és kóstolja meg a helyi borvidékek legkiválóbb borait a Csopaki Strandon! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket csopaki büfénkben közvetlenül a Balaton partján!

Szórakozzon és pihenjen nálunk!